Sommersamling for 13-16 og Midtsommerløpene i Stokke

Postet av Nittedal Orientering den 15. Jun 2014

Helgen 13.-15.juni gikk årets sommersamling for aldersgruppen 13-16 år av stabelen. Samlingen er ment som forberedelse til årets viktigste "happening" for disse ungdommene - nemlig hovedløpet som i år arrangeres i Verdal i begynnelsen av august. I tillegg til drøyt hundre ungdommer fra vår egen krets, deltok løpere fra Østfold, Vestfold, Telemark og Agder-fylkene så det var ca. 250 til sammen.
Fra Nittedal deltok fire jenter: Oda C, Ingrid B, Emma og Ingvild.

Fredag var det felles busstransport til Stokke ungdomsskole.  Der ble treningstøy tatt på og så bar det rett på sprinttreningsløp i skog og boligområder i nærområdet og med mål på Gjennestad gartnerskole.  Så var det bare å finne veien til bake til Stokke Ungdomsskole for dusj, middag, foredrag, sosialt samvær og til slutt litt søvn.

Lørdag var det mellomdistansetrening på formiddagen en kort busstransport unna.  Ettermiddagsøkta var det første av Midtsommerløpene i Stokke, et sprintløp som hadde samlingsplass rett ved skolen vi bodde på.
Jentene fikk flere gode plasseringer:
Link til resultater.

Før og etter middag var det tid for volleyball, fotball, en-spretten, kortspill m.m.
Etter taco-middag var det disco i skolens gamle gymsal, men de fleste foretrakk uteaktiviteter i det nydelige sommerværet til langt på kveld.

Søndag måtte vi pakke ut rett etter frokost. Vi ble fraktet i buss 5-6 km til samlingsplass for det andre Midtsommerløpet. Det ble flere gode resultater også på mellomdistanseløpet.
Link til resultater dag 2.

Neste ungdomssamling blir i forbindelse med hovedløpet, vi håper mange av klubbens 14-16-åringer melder seg på. Påmeldingsfrist er 30. juni, men skal man komme med på kretsens transportopplegg er det lurt å være ute i god tid.  Gå gjerne via kretsens sider for å finne de riktige linkene til påmelding.
Link til AOOK sine sider om Hovedløp og O-landsleir.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.