Info in sesongen 2020: Skautur´n er i gang og straks er det Stolpejakt!

Postet av Nittedal Orientering den 3. Apr 2020

Kjære nye og gamle orienteringsvenner! 

Denne sesongen blir ikke som planlagt. Vi må holde avstand og organisert idrett er enn så lenge forbudt. Covid har satt en stopper for klubbtreninger, Ni-nitti, kretssamlingen for ungdommen i Strømstad i april, planlagt rekruttsamling i vår, andre sosiale møter og vårens terminfestede o-løp. Nittedal Orientering er lojale mot føringene fra myndighetene og vi opererer i tråd med anbefalingene fra Norges orienteringsforbund. Begrensningene er helt nødvendige for å stoppe utbredelsen av viruset. 

Vi er heldige som kan tilby en rekke ikke-organiserte aktiviteter for klubbens medlemmer og andre interesserte. Vårt tilbud kan få flere ut på tur, og vil spre folk i ulike deler av marka så vi slipper å gå tett i tett på de mest trafikkerte turstiene. Vi ber om at man opptrer i tråd med myndighetenes til enhver tid gjeldene anbefalinger. I skrivende stund anbefales det at man går alene, samlet innen husstanden eller i følge med 2-3 andre hvis man holder avstand. Kommunelege Tron H. Torkildsen i Nittedal sier at “poster i skogen er positivt og at det er uproblematisk å gå tur uten nærkontakt med andre”. 

Framover kan vi tilby følgende aktiviteter: 

  • Skautur´n: Post 24-41 på Storefri-kartet og de 18 sørligste på Ravndalen-kartet henger allerede ute. Disse var avmerket på fjorårets kart. Snart er alle postene på Ravndalenkartet satt ut, før postene på Luringen (Ørfiske)-kartet kan settes ut. Det er mye snø på Karlshaugene vest for Ørfiske, så det er ikke realistisk at på postene der settes ut før i mai. Skautur´n er å få kjøpt på YX på Gjelleråsen, Sport1 på Mo, Glømmi Sport eller YX i Hakadal for kr 300,-. Skautur´n er gratis for medlemmer av Nittedal Orientering (med distribusjon via undertegnede eller andre i klubben). Hvis du er trofast Skautur-gåer og kan tenke det å bli medlem av klubben, setter vi stor pris på å få deg som medlem. Hvis du allerede har betalt kr 300,- for Skautur-konvolutt kan du Vippse ytterligere kr 200,- til Nittedal Orienteringslag (#80383), og skrive “Mellomlegg medlemskap og navn i kommentarfeltet”. Vi ber da også om at du registrerer deg i Min Idrett (se oppskrift på baksiden). Nittedal Orientering ønsker alle nye medlemmer velkommen! 

  • Stolpejejakt: 100 stolper fra Aas gård/Tøyenhaugen i nord, via Åneby/Rotnes/Ørfiske til Slattum/Skredderudtjern i sør settes ut i midten av april. Kart med avmerkede stolper finnes i Skauturposen, kan lastes ned via stolpejakten.no eller brukes digitalt via Stolpejaktappen. Stolpejakten er et gratistilbud finansiert av midler fra fylkeskommunen, men hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten en betydelig dugnadsinnsats. 

  • Treningsløyper: Vi vil henge ut treningsløyper i ulike deler av marka i kommunen i perioden med restriksjoner. Det henges ut løyper på aller nivåer. Se www.nittedalorientering.no for informasjon og lenke til nedlastbar pdf. 

Når restriksjonene er opphevet vil vi rulle ut vårt vanlige tilbud med Ni-Nitti (treningsløp åpent for alle), samlinger for barn- og unge, klubbkvelder og ukentlige klubbtreninger. Informasjon vil fortløpende bli annonsert på www.nittedalorientering.no og Facebook (“Nittedal orientering” og “Nittedal Orientering – rekruttrening"). 

 

"Nittedal Orientering skal være et sosialt fellesskap på tvers av alder og nivå som legger til rette for mestring og rå opplevelser med skogen som arena. Både for klubbens medlemmer og kommunens innbyggere" 

 

2. april, 2020 

Med vennlig hilsen 

Marius Kurås Skram, leder av Nittedal Orientering 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.