Sjekk at du er registrert som medlem.

Postet av Nittedal Orientering den 27. Feb 2017

Oppfordringer til alle medlemmer -

Registrer deg på MinIdrett.no eller sjekk at din informasjon er korrekt!

Vi ber om at alle medlemmer registrere seg på MinIdrett.no. De fleste av de som har registrert seg er rekrutter. Det betyr at mange av de "gamle og gode" ennå ikke har registrert seg:)

Klubben er gjennom lovverket til Idrettsforbundet pålagt å ha et elektronisk register for innrapportering og MinIdrett er anbefalt.

Registrer dere selv så snart som mulig. Det er helt nødvendig for klubben og styret å få oversikt over alle medlemmene. Det vil gjøre det enklere å nå alle med riktig informasjon og støtten klubben får er basert på antall medlemmer og hvilke aldersgrupper disse tilhører.

De som har familiemedlemskap bes om å registrere hvert enkelt familiemedlem.


Hvordan?

Hver enkelt må gjøre dette selv, da man må lage en personlig profil med passord. Har man allerede profil, men gjennom en annen klubb, kan man gå inn på denne og søke om medlemskap i Nittedal Orienteringslag. Man kan også lage familietilknytning på tvers av klubber, slik at man har oversikt over alle i familien fra én profil. Nye brukere går inn på denne linken https://minidrett.nif.no for registrering. Trenger du hjelp har idrettsforbundet egen support på dette. Gå inn på denne linken for kundesupport: https://www.idrettsforbundet.no/nif/IT/. Lykke til!


Hilsen styret.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.