6.plass til Estin i Hovedløpet!

Postet av Hans Trøan den 6. Aug 2023

I dagens sprint under Hovedløpet gjorde Estin et meget bra løp i eldste gutteklasse, og ble belønnet med en sterk 6.plass. Veldig kult, gratulerer! 

Estin her i aksjon under KM sprint tidligere i vår!

Sprinten ble arrangert på Bakklandet i Trondheim sentrum, og det ser ut til å ha vært fine, men krevende sprintløyper. Utifra strekktidene ser det ut til at Estin har levert et jevnt godt løp uten noen store bommer. Midtveis var han faktisk oppe på pallplass, men noen småbommer i siste halvdel ga en flott 6. plass som sluttresultat blant de snaut 50 løperne i klassen. 

I H14 gjorde broder Eiven også et bedre resultat idag enn i går og fikk tilslutt en fin 17.plass, mens Jo fikk en 43.plass blant de nesten 70 deltakerne.

Nå fortsetter det for gutta med tre forhåpentligvis både lærerike og morsomme dager på O-landsleir før uka i Trondheim avsluttes med kretsstafett på onsdag. 

Se resultater og kart i eventor, https://eventor.orientering.no/Events/Show/14726

Se kart med GPS i livelox, https://www.livelox.com/Viewer/Hovedlopet-sprint/Herrer-16?classId=631034&tab=player

Reportasje hos forbundet, http://www.orientering.no/nyheter/dobbeltseier-i-hovedlopet-for-strom-juliussen-wingstedt-scheele-monsrud-sikorski-og-leroyer-sprintseier-til-strand-gulbrandsen/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.