15-stafetten/Råtasskonkurranse og Kvist-kvaset - Blime:)

Postet av Hans Trøan den 22. Apr 2023

15-stafetten/Råtasskonkurransen lørdag 13.mai

Et av årets store klubb-happeninger, 15 stafetten og Råtasskonkurransen, arrangeres i Lillomarka lørdag 13. mai. Vi satser på å lage en skikkelig klubbfest med lag både i 15 stafetten, og mange rekrutter og barn med i Råtasskonkurransen. 

15-stafetten er som navnet tilsier en stafett med 15 etapper. Mange etapper går parallelt og hver etappe har ulike krav til hvem som kan løpe basert på alder og kjønn. Her trenger vi både gammel og ung, jenter og gubber. 

Råtasskonkurransen er et slags patrulje løp konkurranse for 9-12 åringer. Det er 3-5 stk på hvert lag, og det er om å gjøre å finne flest mulig poster i løpet av en time. På mange poster er det også oppgaver som må løses. Kanskje er "Østmarka-ulven" en bevegelig post i år også. Se video:)


Les mer om arrangementet her, https://eventor.orientering.no/Events/Show/17194

Intern klubbpåmelding gjøres her innen fredag 5.mai, https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5081

Blir vårværet bra satser vi på grilling og sosialt i Nittedal etter løpet!

Kvist-Kvaset 18.mai

Torsdag 18.mai, Kr. Himmelfartsdag, arrangeres årets Kvist-Kvas. En morsom stafett med klasser for både barn, ungdom, senior og veteraner. Vi hadde en flott dag på Ås ifjor, og håper å gjenta det i år. Les referat fra fjorårets Kvist-kvas her, https://www.nittedalorientering.no/next/blog/post/200206/vi-markerte-oss-i-kvist-kvaset?ispage=true

Meld deg på her:  https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5082


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.