Klubbshop er åpen!

Postet av Anne Margrethe Røren den 16. Mar 2023

Nettbutikk for kjøp av NOL-tøy er nå åpen.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001466 Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Velg «Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn» Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: NittedalO23

Nettbutikken stenger 26.03.2023 med forventet levering i uke 19.

Det er viktig å bestille innen tidsfristen, ordre etter tidsfristen vil ikke kunne leveres.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se en informasjonsfilm her.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom. Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

NB: Det er naturligvis ikke noe krav om å ha fullt klubbtøy på plass for å trene med oss, men dette er et tilbud til de som ønsker det. Alle barn og unge som er med i en treningsgruppe får også kortermet o-trøye av klubben når de melder seg inn. Når den blir for liten, byttes den inn i en større størrelse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.