Fin avslutning på treningssesongen

Postet av Hans Trøan den 25. Sep 2022

Både sola og kakebordet skinte da 55 deltagere stilte til start på årets siste ni-nitti løp på skiskytter'n på Sagerud i dag. Løpet markerte også avslutningen på årets treningssesong, og det var veldig gøy å se at så mange fra treningsgruppene stilte opp. 

For de to lengste løypene var det lagt opp til fellestart med to runder. Svart og rød løype løp først hver sin runde, før de avsluttet med blå løype som felles sisterunde. Det ble et bra felt på 16 stk som stakk avgåde til skogs. 

Martin og Eiven i rød løype var først inn etter èn runde, og de sparket dermed også i gang fellestarten i blå løype. Børge og Haakon fra svart løype var noen minutter bak ved runding, men tok igjen Martin halveis ut på blå runde. Å løpe i fra Martin  er imidlertid lettere sagt enn gjort, og i innspurten satte han trenerne på plass. 


Selv om vi nå avslutter de faste treningene er ikke o-sesongen helt over for de som ønsker å løpe flere løp. De to første helgene etter høstferien arrangeres blant annet hhv. Lillomarka nord-sør og Blodslitet hvor vi håper å se mange i Nittedalsdrakt. 

Resultater fra dagens løp ligger i eventor. 

Kartene i Livelox er dessverre ikke helt riktige, og skyldes nok løypeleggerens fomling med målestokker. Noe som også ga alle litt mer trening enn planlagt idag:)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.