Klart for høstsesong!

Postet av Hans Trøan den 19. Aug 2022

Det er fortsatt sommer i været, men vi erklærer herved o-høsten for åpnet. Høsten er en fin tid for orientering og her kommer en oversikt over noe av det som skjer.


Treninger

Mandag 22.august starter vi opp igjen treningene våre. Disse vil gå hver mandag fram til høstferien. Mer info om treningene og oppmøtesteder gis gjennom Spond. Se  https://group.spond.com/TFYMC

Klubbmesterskap og treningsløp

Mandag 12. september vil årets klubbmesterskap bli avholdt ved Høldippeln. Vi satser på en like fin o-kveld som vi hadde i Kruttverket i fjor. Møt opp!

Søndag 25.september vil det både bli avslutningsløp for treningsgruppene og Ni-Nitti serien. Her håper vi også at både rutinerte og ferskinger og unge, gamle og passe gamle blir med. Vi lover kake:)

O-troll samling

Lørdag 10.-søndag 11.sept  er det vår tur til å arrangere kretsens årlige O-troll samling for 10-12 åringer. Overnatting og opplegg vil være på og fra Sørli skole. Vi forventer ca 50-60 barn fra vår sone av  kretsen, og håper at det deriblant er mange av våre egne. Hold av helgen! Søndag 11.aug vil vi i tilknytning til o-troll leiren arrangere en dagssamling for våre egne 9 åringer (2013 kullet)

Løp

Terminlista,  https://eventor.orientering.no/Events, er relativt full av løp. Vi har plukket ut de mest aktuelle løpene for oss, og der vi er ganske sikre på at noen nittedøler vil delta. Se sesongplanen for hvilke løp. 

Vi håper vi også vil se noen nye fjes ute på kretsløp i høst. Noen løp vil vi annonsere i Spond, og ellers vil det som sagt antageligvis være nittedøler på alle løpene som vi har listet i sesongplanen. Ta kontakt om det er noen spørsmål rundt f.eks. påmelding el. 


Sesongplan Nittedal Orientering


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.