KM og Kick-off for Team XII+

Postet av Marius Kurås Skram den 29. Aug 2021

Nittedal stilte med en rødgrønn armé på KM langdistanse fra Lahaugmoen på lørdag. Både gjennomsnittsalder og median alder var svært lav, selv om Bård, John Thomas og Terje Throndsen alle leverte solide løp. Vi mønstret 7 løpere av totalt 17 startende i klasse H11-12, hvilket får oss til å drømme om lag i ungdomskavlen i Tiomila allerede neste år.

Rekruttfabrikken til Ane og co har flere løpere i pipe-line. Filiippa, Ellinor, Aksel, Simen, Sverre og Sølve kom alle over sperregrensa i N-åpen.

Navn å merke seg:

Casper Eckmann Aronsen leverte knallsterk orientering i en vrien H11-12 og endte ikke langt bak teten på fjerde! Denne gutten begynner å få taket på det!!

Martin Sølvberg Tjelle løp sitt første skogsløp utenbygds-ish og fant veien i en enda mer vrien H13-14.

Jørgen Grønvold leverte dagens prestasjon med å fullføre en tung AL-åpen. Denne karen er ærgjerrig og utholdende. Vi trodde en stund at alle nødetater, sivilforsvaret og samtlige våpengrener var mobilisert for å heie på vår mann. Det var flere som var lenge i skogen lørdag ettermiddag, og heldigvis kom alle til rette i god behold (med eller uten drosjebil) til slutt. 

Joacim Hafsås overbeviste i sin AK-åpen. Jørgen og Joacim har knekt den viktigste koden; "løp selv og la the o-tribe passe barna"! Disse hedersmenn går opp løypa, og vi håper å se enda flere nye o-foreldre på samlingsplass og i skogen framover. Undertegnede tar foreløpig rollen som Arne Arnardo og flygeleder på samlingsplass.

Team XII+ ble sparket i gang i Oslo Klatrepark etter KM. Vi inviterte med oss 2010-årgangen av arten denne gangen og var totalt 8 gutter. Vi så mestring og vennskap både rundt grillen og i tretoppene. Vi er takknemlige for å få følge kremen av Nittedals ungdom i slike sosiale og aktive rammer!

Søndag reiste sirkuset videre til Ås og KM-stafett. Nittedal stilte tre lag i H11-12 og var med dette største klubb blant de yngst gutta! Vi var større enn alle de store Oslo-klubbene og storbruk som Fredrikstad, Moss og Halden i Nedre-Ytre Viken! I Ås viste gutta idrettsglede, samhold og sportsånd. De hjalp hverandre og alle kom gjennom den ubarmhjertelige C/B-løypa til slutt.

Neste stopp: o-troll 11/9 - se eget oppslag!


Full aktivitet på start på KM:


Jørgens långa bana på lørdag:


Team XII+ er herved kicket off!


Vår rødgrønne armé i KM-stafett:


Og til sist en herlig detalj fra KM stafett. Gjenbruk av startnummer (mye historie i denne bunken)!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.