Nittedal Orientering

Nittedal Orientering er orienteringsklubben i Nittedal. Klubben ble stiftet 20.08.1962.
Klubben tilbyr o-aktiviteter for folk i alle aldre:

Turorientering og Stolpejakt: Vi arrangerer både Stolpejakt og Skautur'n som er vårt tradisjonelle turorienteringstilbud.
Les mer om under "Skautur'n og Stolpejakten"

Trening: O-treninger hver tirsdag og onsdag på Sørli kl 18 i treningssesongen fra slutten av april og frem til høstferie. Merk at dette foreløpig ikke gjelder våren 2020. Se egen overskrift "Trening og konkurranser" for mer oppdatert informasjon og be evt. om å bli medlem av gruppa vår på facebook om du er interessert i løp og treninger.
Gruppa vår på facebook til intern informasjon heter Nittedal Orientering - søk den opp og be om å få bli medlem.
VI har også en åpen gruppe som hovedsaklig retter seg mot rekruttene: Nittedal Orientering - rekruttrening.

Konkurranser og treningsløp 2019:

Ni-Nitti-Nittedal: Dette er vår egen treningsløpserie som er et samlingspunkt for alle aldre og nivåer i klubben. Innbydelse

KM mellomdistanse med innlagt Trimtex-cup: Sørli 8 september.

Vi deltar på løp de aller fleste helger hele sesongen og legger opp til fellessamlinger på større o-løp.

Vi har 100+ medlemmer.
Nittedal Orientering er registrert i Grasrotandelen.

Fakturaadresse:

Nittedal Orientering