Nittedal Orientering

Nittedal Orientering er orienteringsklubben i Nittedal. Klubben ble stiftet 20.08.1962.
Klubben tilbyr o-aktiviteter for folk i alle aldre:

Turorientering: Vi arrangerer Skautur'n.
Les mer om dette under valgene du finner under "Turorientering".

Vi samarbeider med Turkameratene i Nittedal om stolpejakt.

Trening: O-treninger hver tirsdag på Sørli kl 18 i treningssesongen fra slutten av april og frem til høstferie.
Se egen overskrift "Trening og konkurranser" for mer oppdatert informasjon og be evt. om å bli medlem av gruppa vår på facebook om du er interessert i løp og treninger.
Gruppa vår på facebook til intern informasjon heter Nittedal Orientering - søk den opp og be om å få bli medlem.
VI har også en åpen gruppe som hovedsaklig retter seg mot rekruttene: Nittedal Orientering - rekruttrening.

Konkurranser:

Ni-Nitti-i-Nittedal: Vi vil også i år arrangere noen lokale løp. Se mer info Her.

KM mellomdistanse med innlagt Trimtex-cup: Sørli 8 september.

Vi deltar på løp de aller fleste helger hele sesongen og legger opp til fellessamlinger på større o-løp.

Vi har 150+ medlemmer.
Nittedal Orientering er registrert i Grasrotandelen.

Fakturaadresse:

Nittedal Orientering