Nittedal Orientering

Nittedal Orientering er orienteringsklubben i Nittedal. Klubben ble stiftet 20.08.1962.
Klubben tilbyr o-aktiviteter for folk i alle aldre:

Turorientering: Junior-Skautur'n er beregnet for barn i alderen 0 til 14 år. Skautur'n er for alle aldre.
Les mer om dette under valgene du finner under "Turorientering".

Fra juni 2016 vil vi samarbeide med Turkameratene i Nittedal om stolpejakt.

Trening: O-treninger hver tirsdag på Sørli kl 18 i treningssesongen fra slutten av april og frem til høstferie.
Se egen overskrift "Trening og konkurranser" for mer oppdatert informasjon og be evt. om å bli medlem av gruppa vår på facebook om du er interessert i løp og treninger.
Gruppa vår på facebook til intern informasjon heter Nittedal Orienterning - søk den opp og be om å få bli medlem.
VI har også en åpen gruppe som hovedsaklig retter seg mot rekruttene: Nittedal Orientering - rekruttrening.

Trollnatta - arrangeres i slutten av oktober - i 2016 er den lagt til torsdag 27. oktober.

Konkurranser:

NitCup: Vi vil også i år arrangere noen lokale løp.

Nittedalsløpet med Trimtex-cup og VM-uttak for juniorer: Varingskollen 5. juni.

Vi deltar på løp de aller fleste helger hele sesongen og legger opp til fellessamlinger på større o-løp.

Vi har 150+ medlemmer.
Nittedal Orientering er registrert i Grasrotandelen.

Fakturaadresse:

Nittedal Orientering