Sesongplan 2022

Postet av Hans Trøan den 1. Mai 2022

O-sesongen er i godt i gang, og endelig ser det ut til at det går mot en vanlig sesong uten restriksjoner. Vi har laget en oversikt over løp og aktiviteter som vi håper å samle flest mulig nittedøler på. Her ligger også våre egne treningsløp

 Våresesongen er relativt spikret, men for høstsesongen vil det nok komme noen endringer utifra hva som er satt opp. Før sommeren er det spesielt tre løp vi ønsker at dere gjør plass til i kalenderen. 

  • Søndag 15.mai. Lillomarka OL's Gromløpet med innlagt Trimtex Cup, Bånkall gård/Skillebekk
  • Lørdag 21 mai. Oppsal IF, 15-stafetten/Råtassløpet. Her trenger vi å mobilisere stort og smått, rutinert og erfaren. 15 etapper i flott Østmarka terreng. For de yngste, 9-12 år blir Råtassløpet som er en morsomt lagkonkurranse (2-5 løper sammen
  • Søndag 16.juni. Nittedalsløpet. Vårt eget løp som vi skal arrangere fra Aas gård. Her trengs det mange hjelpere slik at vi kan gjennomføre en flott kretsløp. Barn og ungdom i klubben deltar på løpet. 

Sesongplanen kan dere se her: Sesongplan 2022

Fullstendig kalender kan sees her, Kalender 2022


Kommentarer

  • Per Thorsdalen

    Hyggelig gjensyn, for her er det jo mange fine steder å bedrive postjakt. Håper at også Nittedal sin turorientering Skautur'n også presenteres på den nye appen. Mer info etterlyses etter hvert.

    01 mai 2022
  • Randi Sæter

    GYN

    01 mai 2022
  • Randi Sæter

    5V2

    01 mai 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.