Stolpejakten og Skautur'n 2019

Skautur'n og Stolpejakten er Nittedal Orientering sine tilbud for trim og turorientering. 

Det vil i år ikke tilbys egne trykte stolpejaktkart. Dette skyldes bl.a.manglende økonomisk støtte. For å kunne tilby en løsning for de som ønsker papirkart har vi derfor lagt årets stolper på samme kart som benyttes i Skautur'n. Ved å kjøpe Skautur posen vil man derfor få kart som både inneholder alle Skautur postene, samt alle stolper i årets stolpejakt. Vi håper dette vil være en bra mellomløsning, som også vil gi stolpejegere en fin mulighet til å prøve seg på våre Skautur poster. Kart som kun inneholder alle stolper kan gratis lastes ned digitalt til Stolpejaktapplikasjonen for mobil og nettbrett.

Stolpejakten

Vi tilbyr 100 stolper, de fleste av disse er i bebyggelse eller hytteområder, og noen ligger ved fine stier og steder i Marka. Stolpene er relativt enkle å finne, og noen er mulig å finne med rullestol. For registrering og mer informasjon se https://stolpejakten.no/. Se også egen facebook gruppe for Stolpejakten i Nittedal, https://www.facebook.com/StolpejaktenNittedal/. Digitale kart kan gratis lastes ned gjennom Stolpejakt applikasjonen. Som nevnt kan trykte kart med stolpene påtegnet kjøpes ved å kjøpe Skauturkart som inneholder både stolpe- og skautur poster.

Skautur’n 

Skautur'n er Nittedal Orientering sitt turorienteringsopplegg. I år vil det være 72 poster med 3 vanskelighetsgrader: Blå, Rød og Svart. Blå poster ligger nære gode stier.

Kart:
 Stolpejakten og Skautur'n 2019 benytter kartene 

  • Storefri (Slattum-Holterkollen-Langgata i Skedsmo)
  • Rotnes-Sørli (dekker også området rundt bebyggelsen)
  • Ravndalen (Spenningsby-Kirkeby-Myrgruvefossen-Spikertjernshytta)

Postene på Storefri og Rotnes–Sørli står allerede ute, og tas inn etter 16. september.

Postene på Ravndalen-kartet står ute fra 15. juni til og med 15. oktober.

Stolpene til Stolpejakten står ute 17. mai til 1. november.

Salgssteder

Du får kjøpt Skautur'n for kr 300,- og ekstra kontrollkort på følgende steder:

  • Shell / 7-eleven på Gjelleråsen
  • Sport 1 på Mosenteret
  • Glømmi Sport
  • Shell/ 7-eleven i Hakadal

Medlemmer I Nittedal Orientering får Skautur’n som en del av medlemskapet. Den deles ut på treninger. Har du ikke fått posen, ta kontakt med Marius Skram, mariusskram@gmail.com


Kaffepost

Kaffeposten er på hytta Storefri avmerket på Storefri kartet. Dato for kaffeposten er 16.juni og vil være betjent mellom kl 12.00 og  kl 15.00, og det vil bli servert gratis kaffe og saft. 

.
 Sesongavslutning

Avslutning med premieutdeling blir arrangert 6. november kl.19.00 i Kulturverket Flammen. Programmet offentliggjøres på denne siden senere i år 

Merker kan kjøpes og plaketter utdeles ved innlevering av kontrollkort. 


 
 Kontaktpersoner:

Erik Kinsten, tlf. 928 42 210, Gåsebyveien 8, 1481 Hagan 

Erland Stalund, tlf. 67 07 83 55 Seljeveien 40,1481 Hagan (merker)

Levert av IdrettenOnline