O-trening på Spenningsby lagt ut

Postet av Nittedal Orientering den 19. Apr 2020

Vi har nå igjen oppsøkt en av Nittedals fineste o-terreng og lagt ut o-løyper for egenorganisert trening. Last ned kartene nedenfor og få en fint tur i skogen.

Svart A.pdf 

Blå C.pdf

Grønn N.pdf

Postene vil henge ute til søndag 3 mai.


Reglene for egenorganisert trening under Koronatiden er nå blitt oppdatert fra NOF

Egenorganisert trening O-tekniske økter kan legges ut på nett for individuell nedlasting og utskrift. Ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Treninger kan gjennomføres med inntil 5 personer med innbyrdes avstand på 2 meter. Kun berøringsfrie stemplingsenheter kan benyttes, og utøverne skal ikke berøre postskjermene. Det gjennomføres ingen utveksling av erfaringer, veivalg og strekktider som medfører fysisk avstand mellom mennesker mindre enn 2 meter. Reise til og fra trening må også utføres iht råd fra helsemyndighetene. All publisering av aktiviteten skal inneholde informasjon om viktigheten av å overholde myndighetenes pålegg om smittevern, og den enkeltes plikt til å unngå smittespredning!1 Kommentar

Skautur´n går online

Postet av Nittedal Orientering den 10. Apr 2020

Vi kan endelig tilby turorientering på nett! Det vil fortløpende bli lagt ut turer fra Skautur´n på den nasjonale portalen for turorientering. 

https://turorientering.no/nittedalol/turer/2020/storefri-bla/

Hver enkelt tur koster fra kr 40 til kr. 100,- , dette avhengig av antall poster. Hele turorienteringsopplegget koster kr 300,- (tilsvarende den analoge varianten).

Dette er ikke det samme som Stolpejakten, men skikkelig orientering lenger inn i skauen. Vanskeligehetsnivået er fortsatt overkommelig (blå poster/turer er forholdsvis enkle).

God Skautur!

Utsikt fra Prekestolen mot Nordre Ryggevann


0 Kommentar

Påsketrening

Postet av Nittedal Orientering den 4. Apr 2020

Haakon har nå vært ute og hengt ut treningsløyper til oss rett nord for Nittedal Kirke, som kommer til å henge ute til over påske. Husk dette er egenorganisert trening og skal foregå alene (evt. sammen med den nærmeste familie) og skjermene skal ikke berøres. Les mer om forbundets retningslinjer for egenorganisert aktivitet, HER 

Det er også denne gang lagt opp til 3 løyper, last ned kartene her:

Svart A.pdf

Blå C (1).pdf

Grønn N.pdf

MInner også om at det nå er en del Skautur poster ute så det skal være muligheter for flere o-tekniske økter i løpet av påsken.

Nittedal Orientering ønsker dere alle en riktig god o-påske.
0 Kommentar

Info in sesongen 2020: Skautur´n er i gang og straks er det Stolpejakt!

Postet av Nittedal Orientering den 3. Apr 2020

Kjære nye og gamle orienteringsvenner! 

Denne sesongen blir ikke som planlagt. Vi må holde avstand og organisert idrett er enn så lenge forbudt. Covid har satt en stopper for klubbtreninger, Ni-nitti, kretssamlingen for ungdommen i Strømstad i april, planlagt rekruttsamling i vår, andre sosiale møter og vårens terminfestede o-løp. Nittedal Orientering er lojale mot føringene fra myndighetene og vi opererer i tråd med anbefalingene fra Norges orienteringsforbund. Begrensningene er helt nødvendige for å stoppe utbredelsen av viruset. 

Vi er heldige som kan tilby en rekke ikke-organiserte aktiviteter for klubbens medlemmer og andre interesserte. Vårt tilbud kan få flere ut på tur, og vil spre folk i ulike deler av marka så vi slipper å gå tett i tett på de mest trafikkerte turstiene. Vi ber om at man opptrer i tråd med myndighetenes til enhver tid gjeldene anbefalinger. I skrivende stund anbefales det at man går alene, samlet innen husstanden eller i følge med 2-3 andre hvis man holder avstand. Kommunelege Tron H. Torkildsen i Nittedal sier at “poster i skogen er positivt og at det er uproblematisk å gå tur uten nærkontakt med andre”. 

Framover kan vi tilby følgende aktiviteter: 

  • Skautur´n: Post 24-41 på Storefri-kartet og de 18 sørligste på Ravndalen-kartet henger allerede ute. Disse var avmerket på fjorårets kart. Snart er alle postene på Ravndalenkartet satt ut, før postene på Luringen (Ørfiske)-kartet kan settes ut. Det er mye snø på Karlshaugene vest for Ørfiske, så det er ikke realistisk at på postene der settes ut før i mai. Skautur´n er å få kjøpt på YX på Gjelleråsen, Sport1 på Mo, Glømmi Sport eller YX i Hakadal for kr 300,-. Skautur´n er gratis for medlemmer av Nittedal Orientering (med distribusjon via undertegnede eller andre i klubben). Hvis du er trofast Skautur-gåer og kan tenke det å bli medlem av klubben, setter vi stor pris på å få deg som medlem. Hvis du allerede har betalt kr 300,- for Skautur-konvolutt kan du Vippse ytterligere kr 200,- til Nittedal Orienteringslag (#80383), og skrive “Mellomlegg medlemskap og navn i kommentarfeltet”. Vi ber da også om at du registrerer deg i Min Idrett (se oppskrift på baksiden). Nittedal Orientering ønsker alle nye medlemmer velkommen! 

  • Stolpejejakt: 100 stolper fra Aas gård/Tøyenhaugen i nord, via Åneby/Rotnes/Ørfiske til Slattum/Skredderudtjern i sør settes ut i midten av april. Kart med avmerkede stolper finnes i Skauturposen, kan lastes ned via stolpejakten.no eller brukes digitalt via Stolpejaktappen. Stolpejakten er et gratistilbud finansiert av midler fra fylkeskommunen, men hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten en betydelig dugnadsinnsats. 

  • Treningsløyper: Vi vil henge ut treningsløyper i ulike deler av marka i kommunen i perioden med restriksjoner. Det henges ut løyper på aller nivåer. Se www.nittedalorientering.no for informasjon og lenke til nedlastbar pdf. 

Når restriksjonene er opphevet vil vi rulle ut vårt vanlige tilbud med Ni-Nitti (treningsløp åpent for alle), samlinger for barn- og unge, klubbkvelder og ukentlige klubbtreninger. Informasjon vil fortløpende bli annonsert på www.nittedalorientering.no og Facebook (“Nittedal orientering” og “Nittedal Orientering – rekruttrening"). 

 

"Nittedal Orientering skal være et sosialt fellesskap på tvers av alder og nivå som legger til rette for mestring og rå opplevelser med skogen som arena. Både for klubbens medlemmer og kommunens innbyggere" 

 

2. april, 2020 

Med vennlig hilsen 

Marius Kurås Skram, leder av Nittedal Orientering 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline